För att få hjulen att fungera i föreningen etc får varje fastighet som vill vara ansluten betala en medlemsavgift, i dagsläget 100:- årligen.

 

Det kostar också 100:- i inträdesavgift.

 

Du betalar alltså 200:- första året och 100:-/år de följande åren. Medlemsskapet i sig ställer inga krav på att du senare skall ansluta dig till fibernätverket, det ger dig möjligheten att göra det.

 

Nu har vi kommit så långt att vårt fibernät är färdigprojekterat och i stort sett klart. Du kan fortfarande bli medlem i föreningen för att i framtiden kunna koppla på dig på vårt nät. Det blir som ensam medlem orimligt dyrt att ansluta sig, men som medlem är du del av en större, och växande, grupp intresserade: När antalet intresserade i ditt område blivit tillräckligt stort kanske det yppar sig tillfälle att utöka nätet, och du kan få möjlighet att koppla upp dig.

 

Vill du vara med? Börja med att ta kontakt med styrelsen. Skriv sedan ut denna bankgiroblankett, fyll i dina uppgifter och skicka in via din bank! Välkommen.

 

 

Vill du använda din Internetbank går det också bra. Använd bankgironummer 739-7847. Vi behöver ditt namn, adress och fastighetsbeteckning för att kunna korrekt behandla din medlemsansökan.

 

Det är väldigt bra att vi får tillgång till din epostadress, informationen kommer fortare till dig då.

 

Har du frågor om att bli medlem? Välkommen att skicka ett mail till oss! Du kan också ringa till vår automatiska telefonsvarare på nummer 0700-34 78 63.

 

 

Att bli medlem

Formellt är det Örsås/Revesjö Fiberförening som äger och driver fibernätverket. För att ta del av de funktioner som fibernätverket kan leverera behövs ett

medlemskap i ÖRFF (Örsås/Revesjö Fiberförening).