Ruggigt bra kundservice!

Jag fick ett mail från Sappa klockan tjugo minuter efter två som berättade att driftstörningen nu skulle vara avhjälpt. Riktigt bra!

 

Sappa har störningar i TV-leveransen!

Vår TV-leverantör har bekymmer med TV-leveransen. De har lokaliserat felet till Falköpingstrakten. De har iingen tidtabell de kan meddela, men de uppdaterar sin hemsida, Sappa.se. Titta gärna på vår nyhetssida!

 

Nu lyser det i våra trådar!

Nu finns det tjänster i våra kablar! Det är viktigt att du följer bruksanvisningen noga när du kopplar in, det kan gå riktigt illa annars. Försök till exempel inte att starta TV:n innan bredbandet, då går boxen sönder! Alltså, installera bredbandet först, sedan tv och telefon. Du får ett brev från Net@Once när det är möjligt att koppla in telefonen.

Äntligen fiber! Hurra!

 

Riktigt viktigt!

Nu börjar det bli dags att koppla in telefoner och telefonjacken i ditt hus. Glöm inte att koppla bort anslutningen till din gamla telefonileverantör (vanligtvis Telia) innan du kopplar in din nya utrustning! Om du missar detta och någon ringer till dig, kommer din nya telefonidosa att bli utsatt för ungefär 80 volt växelspänning i en kontakt som är gjord för väsentligt mindre. Den går garanterat sönder!

 

Nu har det årsmötts!

På Örsåsgården, måndagen den 26:e maj, kl 19!

Hade du inte chansen att delta kan du läsa dagordningen och en verksamhetsberättelse. Allt gick som det skulle, många frågor dök upp, de flesta blev besvarade. Det finns flera datorkunniga i föreningen, behöver du hjälp vid installationen så skicka ett mail till styrelsen så skall vi försöka förmedla!

 

Dags att säga upp gamla abonnemang!

Nu, när vi fått ett preliminärt datum av SLL, kan vi äntligen säga att nu är det dags att säga upp de abonnemang man inte vill ha kvar. Telefon, TV och gammalt bredband kommer du i fortsättningen att få levererat vi din fiberanslutning. Vill du vara säker på att inte vara utan anslutning till någon tjänst är det naturligtvis säkrast att inte ta bort någonting innan det nya är igång. Hängslen, livrem, gummiband kring plånboken och säkerhetsnålar utöver det! Kolla med din nuvarande leverantör vilka uppsägningstider som gäller, mitten på juni räknar vi med att vårt nät fungerar! Bor du i trakten kring Strömsfors får du räkna med litet längre tid, så låt det bli vid det gamla ett tag till!

 

Inom kort kommer din box!

Den skall monteras på insidan huset, och det skall borras ett hål i husväggen. Här får du veta hur!

 

Nu börjar det närma sig med telefonanslutning i vårt eget nät!

NETatONCE, som är vår tjänsteleverantör har har gjort en webbplats där vi skall beställa och beskriva vilka extra tjänster vi vill ha. Var och en enskild medlem i ÖRFF meddelar NETatONCE vilka extra tjänster man vill ha. Bastjänsterna har vi ju beställt via det avtal vi alla har skrivit på. Läs noga igenom informationen och tycker du att något är oklart så tveka inte; maila styrelsen så skall vi försöka göra det klart!

 

Vill du veta mer om TV-boxen och utbudet?

Titta på sidan för den!

 

Nu kan du kontakta den ansvarige för ditt område!

Skicka ett vykort, eller var modern: Maila!

 

En del teknik är viktigt att veta litet om.

 

Titta på NYHETER, länken finns här nedanför.

 

Under rubriken Teknik i menyn överst på sidan hittar du snart allt du behöver.

 

 

 

 

 

Örsås/Revesjö Fiberförening arbetar för att du skall få möjlighet att utnyttja ett väl fungerande fibernätverk som levererar Internet, telefoni och TV-kanaler.

Föreningen har sitt arbetsområde i
Örsås/Revesjö med omnejd.

Vill du vara med? Eller bara litet nyfiken?
Titta gärna på våra sidor som beskriver
fördelar och eventuella nackdelar med fiber!

Under tiden den nya hemsidan byggs upp kan du se den gamla weblatsen här!